Нашият екип - team

Д-р Красимир Горанов Невролог
Специалист по нервни болести и нуклеарна медицина, занимаващ се основно с проблемите на гръбначния стълб и периферната нервна система, главоболието, световъртежа и т.н. Освен конвенционалната лекарствена терапия, д-р Горанов прилага методите на хиропрактиката и мануалната терапия, паравертебрални апликации на кортикостероиди, пролотерапия и спинална декомпресия в лечението на проблемите на гръбначния стълб
Д-р Мариана Атанасова Михайлова Дерматолог
Специалист по дерматовенерология и онкодерматология. Завършва математическа гимназия и медицина в гр. Плевен. Има над 30-годишен клиничен опит в областта на общата медицина и дерматологията. Консултира в областта на обща дерматология, детска дерматология, онкодерматология, венерология, козметология. Извършва отстраняване на различни доброкачествени образувания по кожата чрез методите на криотерапия, кюретиране, диатермокоагулация. Прилага собствена методика за лечение на вирусни брадавици/по ходила и длани/.
Анастасия Джерахова Психолог
Специалист психолог, гещалт консултант и консултант по позитивна психотерапия. Консултира и подпомага при справяне с панически атаки, тревожност, страхове и фобии, депресивни състояния, посттравматично стресово разстройство, загуба на близък, развод, стрес, проблеми във взаимоотношенията, травмиращи събития, насилие, ниско самочувствие, лоша самооценка, личностно израстване, проблеми по време на бременност и следродилна депресия, болезнени емоции, трудни преходи в живота, чувство на скръб и загуба, повишена чувствителност към критика и отхвърляне, усещане за изолация, отчуждение и трудности при свързването с хора.

Модерна телемедицина за Вас

Телемедицината вече няколко години се прилага рутинно в образната диагностика, също така и като концепция в дистанционната роботизирана хирургия и в междуболничните консилиуми.

Широкият достъп до интернет услуги, компютър и телефон позволява на пациентите да изпратят с мейл информация за здравето си и да зададат въпрос на специалист. Получавайки компетентен отговор от лекаря, пациентите биха си спестили време, негативни емоции, излишни рискове и средства.

Телемедицината стопява реалните разстоянията между пациента и лекаря. Тя дава сигурност на хронично болните, възрастните и самотните хора, както и на живеещите в отдалечени от районните центрове населени места.

Професионална консултация

Внимателно сме подбрали специали-стите в екипа, за да Ви дадем най-добрата комбинация от експертиза и опит.

Спестява неудобство

Поликлиника Онлайн спестява време, средства, както и дискомфорта при пътуване и чакане в лечебни заведения.

Бърза обработка

Само в рамките на няколко часа ще получите нашия отговор.

Newsletter
You have successfully subscribed to our newsletter