Консултация по документи - docs-consultation

Тази услуга има за цел да Ви улесни в случаите, когато физическото Ви присъствие е затруднено – намирате се далече, включително извън страната, или по някаква причина мобилността Ви е ограничена.
Заяви консултация Заяви консултация Заяви консултация Заяви консултация Заяви консултация

Ние знаем, че всеки случай в медицината е специфичен и има особености, определящи стъпките към диагностика и лечение. Ето защо, тук се ангажираме да Ви предоставим персонално отношение, като разгледаме Вашите документи. Въз основа на тях, ние ще Ви изготвим и предложим индивидуален план на поведение, за да бъдете подготвени, спокойни и ориентирани.

Консултацията се базира изцяло на предоставените от Вас документи. Поради тази причина, тяхната изчерпателност и достоверност има голямо значение за отговора, който ще Ви предоставим. Обърнете внимание, че консултацията по документи не е равнозначна на клиничен преглед и не изключва провеждането на такъв в случай, че това е необходимо или при Ваше желание.

24 / 7

Поликлиника Онлайн е популярният уебсайт в България, който Ви предлага специализирана консултация в областта на кожните заболявания – 24 часа на ден / 365 дни в годината.

Лекарски консултации

Поликлиника Онлайн осигурява специализирани лекарски консултации, осъществявани от водещи специалисти.

Допълнително лечение

В случай на необходимост ще осъществим контакт със специализирано лечебно заведение, което би провело Вашето допълнително лечение.

Свържете се с нас за професионална помощ

Само 3 стъпки Ви делят от началото на Вашата консултация.
1

Опишете Вашият проблем Ще Ви отнеме не повече от 5 минути.

2

Прикачете медицинска документация Лесно добавяте епикриза и друга медицинска информация.

3

Вашата консултация започва След като заплатите такса в размер на 49 лв. (съгласно платежните условия) в рамките на 24 часа щe получите отговор.

Newsletter
You have successfully subscribed to our newsletter